Sunday, 4 December 2011

Ali res ne vidimo???

Se lahko predstavljate ucenje v pogojih brez elektrike,vode in ko dezuje ti tece voda za vrat.Velikokrat brez obroka hrane,odvisni od usmiljenja drugih.

V takih pogojih zivi V.Esthera Monisha in se mnogo drugih otrok.Ceprav veckrat lacna kot pa sita je ena najboljsih v razredu.Saj se zaveda,da lahko samo z ucenjem in koncanem solanju spremeni sebi in svojim sovascanom zivljenje.A brez pomoci ne gre.Njej se je nasmehnila sreca.Gospod Andrej se je odlocil,da bo njen boter in ji pomagal dokoncati solanje.Za kar je neskoncno hvalezna in se od srca zahvaljuje.HVALA!!!

Ne najdem primernih besed,da bi se mu zahvalil,a res iskrena hvala iz dna duse.HVALA!!!Njegovo dejanje je vredno vsega obcudovanja.Ljudje kot je g.Andrej so pravi zaklad zivljenja.
Nazalost pa je veliko otrok,ki nimajo nobenega,ki bi jim pomagal in tako ne preostane drugega;namesto v solo gredo delat ali beracit.Tako ce imajo sreco,lahko pridejo vsaj do enega obroka hrane.
 

POSTANITE BOTER TUDI VI!!!
Zbudimo se vendar in pomagajmo.Z 20 EURI na mesecno lahko pomagamo otrokom iZ te bede...Postanimo botri nemocnih otrok.Pa ce pomagamo samo enemu otroku je ze veliko...Saj je tudi nas veliko..HVALA V NJIHOVEM IMENU!!!
 

Urška Pečevnik ‎:( Kako žalostno, res. Ampak še bolj žalostno je poslušati novice o najbogatejših ljudeh sveta,ko tu še za najbolj osnovne reči nimajo. Stara sem 13 let in se tega zavedam. Če bi imela osebni dohodek bi ga delila z revnimi...Ljudje imajo vsega preveč,pa nimajo srca, da bi občutek da nekaj imaš posredovali naprej! Kam je šla ljubezen do sočloveka ?


“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.