Tuesday, 5 February 2013

Abisho je osrečila botra Neža Vampel!

Za Abisho je bil to že drugi nakup, ki ji ga je omogočila botra. V trgovini je sama zase izbrala dve oblekici in še oblekice za mlajše sestrice.


Prišla je bosa, ker obutve ni imela in si izbrala dvoje natikače. Zdaj je oblečena in obuta in je zelo srečna. Kupila si je tudi dve knjigi v angleškem jeziku. Na poti domov smo se ustavili še na sladoledu, katerega si je najbolj želela.  Pri nas doma se je preoblekla in bila je zelo lepa. Pa ne samo zaradi obleke, tudi zaradi sreče na njenem obrazu. Na koncu se je botri zahvalila tako, da je povedala še pesmico. Prosila me je, naj se botri zahvalim in jo lepo pozdravim.
Tudi jaz se vam zahvaljujem, da sem z vašo pomočjo osrečil vašo varovanko. Vsem nam je bil ta dan prečudovit in nepozaben. Želim si, dragi prijatelji, da bi se tudi vi odločili za botrstvo. Ti otroci so velikokrat lačni in morajo za preživetje še dodatno delati. Z vašo pomočjo pa bodo imeli otroka vredno življenje. Hvala vam! Otroci,ki potrebujejo pomoč so objavljeni na spletni strani: http://www.child-sponsor.net ali na facebook strani Društvo botrov otrok TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.