Saturday, 19 January 2013

A. Vegin Amarnathy!

A. Vegin Amarnathy je botra T, B. poslala denar naj si kupi, kar si želi. 


Deklica si je zaželela obleko in potrebovala je tudi obutev.  Prvič v življenju si je kupila novo obleko in obutev. Do sedaj je nosila le stare, ponošene obleke in strgane natikače. Bila je presrečna in se neprestano zahvaljevala in mi naročala, naj ne pozabim pozdraviti botro in ji povedati, da ji je hvaležna in jo ima zelo rada. Narisala je tudi lepo risbico za svojo botro in od veselja je tudi zapela, kar sem posnel, da se boste lahko veselili z nami.
Hvala Tjaša, ker ste nam omogočila osrečiti vašo deklico. Tudi mi smo uživali skupaj z njo in marsikomu so se zasvetile solze sreče v očeh.
Včasih mi je kar malo žal, da botri niste zraven in občutite srečo teh otrok, ki nikoli v življenju niso imeli ničesar, danes pa vedo, da obstaja tudi pot iz teme. Hvaležni so in se trudijo, da bi kar najbolje končali šolo in bi živeli življenje kot ga njihovi starši niso upali niti sanjati. Hvala vam za to.
Vsi, ki bi želeli postati botri otroku in mu prihraniti trpljenje in življenje v lakoti nas prosimo kontaktirajte na spletni strani: http://www.child-sponsor.net/ in na fb strani  Društvo botrov otrok TWIMC.

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.