Thursday, 3 January 2013

♥ ♥ ♥ Sanmuga Priya!!! Božično-Novoletno darilo-♥ ♥ ♥

 Botra Marie De Centa je zopet presenetila svojo varovanko A.Sanmuga Priyo. Večjega presenečenja in veselja ji ni mogla napraviti. Pa ne samo za Sanmugo. Poslala je tudi za njeno sestro Swetho in seveda tudi za mamico.


Sanmuga je z vnemo odpirala darila in njene očke so žarele od sreče. Neštetokrat se je zahvalila:HVALA!!!HVALA!!!....O,Bog kako dobro mamico imam v Sloveniji...Kako rada bi jo sedaj objela in ji rekla,rada te imam...Skupaj z njo sta se vselili tudi njena sestra,mamica in seveda tudi mi;ko smo videli kako zelo so veseli. Narocevali mi da naj gospe Marie povem,da se ji iz srca zahvaljujejo,jo lepo pozdravljajo in ji želijo vse naj naj lepše....Zahvalil pa bi se tudi jaz iz dna srca,da nam je gospa Marie polepšala večer in smo lahko razveselili njeno varovanko z druzino. Njeno delo je vredno vsega občudovanja. Njeno dobro srce nam je vsem za vzgled..
Želim si,da bi vas posnemali se drugi in bi se več otrok imelo možnost šolanja in predvsem življenja brez lakote in izkoriščanja..
Dajmo skupaj pomagamo cim več otrokom do lepšega jutri,brez lakote in z možnostjo šolanja.
Otroci,ki potrebujejo pomoč so objavljeni na spletni strani :http://www.child-sponsor.net  ali na facebook strani Društvo botrov otrok TWIMC

 

“Who am I to pretend to be blind & not see their needs? Every child have right to bright future.” Children in need have dreams too, but their dreams are rarely given a chanse to blossom. Sponser a child today to change a life.